30 mai 2016

EXCLUSIV ! Florin Salam vorbeste despre momentul prin care a trecut cu sotia lui cand a murit ! ''Mi-am dat viata pentru ea / '' In sufletul meu exista si acum chiar daca m-am insurat cu alcineva ''


Florin Salam,este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti pe plan national dar si international,asa cum acesta a trecut printr-o perioada mai dificila din viata lui,acesta si-a refacut viata cu o alta femeie ,  pe numele ei Roxana Dobre.

Dacă Florin Salam susține că apariția Roxanei Dobre în viața lui i-a adus ”primăvara în suflet”, iată că restul familiei manelistului nu simte acelaşi lucru, ci dimpotrivă, are senzația că ”viforul iernii” s-a înstăpânit în lumea lor. Evident, motivul tuturor scandalurilor este logodnica cântărețului, cea care a început să îl învenineze pe Salam împotriva rudelor sale.

Certurile au devenit un dat cotidian în viața lui Florin Salam. Pe de-o parte este familia ”veche” a manelistului, adică fiica și fiul său, precum și surorile Fănicii, iar de cealaltă parte, Roxana Dobre, actuala logodnică a cântărețului, artistul fiind prins la mijloc între cele două forțe combatante și încercând, fără succes, să arbitreze conflictul.
Motivul, ne-au spus apropiați de-ai familiei lui Florin Salam, este legat de dorința Roxanei de a controla total finanțele și ieșirile manelistului. Mai exact, supărată că Betty este atât de răsfățată de tatăl ei și având impresia că ar fi pe locul al doilea în inima lui Salam, bruneta a decis să o atace pe fiica acestuia prin intermediul cumnatelor cântărețului.

Așa că iepurașul Playboy i-a interzis categoric lui Salam să le mai ajute financiar pe surorile fostei sale soții, cele care, de fapt, au grijă de copiii artistului, amenințându-l că, în caz contrar, se vor despărți. Evident, acest lucru a fost aflat și de Betty, fiica lui Florin Salam care, deranjată de cum a fost pusă problema, a intervenit în favoarea mătușilor sale. Iar de aici, la scandal între cele mai importante fete din viața manelistului nu a mai fost mult, cele două ajungând acum să nu își vorbească aproape deloc. Evident, de teama certurilor cu Roxana, Salam nu i-a ieșit brunetei din cuvânt și, acum, este certat cu surorile fostei sale soții, dar și cu Betty.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu