12 mai 2016

Decizie definitiva in cazul baiatului ucis de caini in apropierea parcului Tei! Proprietarul terenului pe care a murit Ionut merge la inchisoare

Constantin Ciorascu, proprietarul terenului pe care a murit Ionut Anghel, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.In aceasta dimineata, Curtea de Apel Bucuresti a anuntat decizia definitva in cazul mortii lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in apropiere de parcul bucurestean Tei.

Constantin Ciorascu, proprietarul terenului pe care a murit baiatul a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare, dupa ce anterior primise aceeasi pedeapsa, dar cu suspendare.


Administratia Domeniului Public Sector 2 a primit, de asemenea, o amenda penala. Instanta a considerat ca institutia se afla in culpa pentru ca baiatul a putut sa iasa printr-o spartura din gardul parcului si sa ajunga pe maidanul unde si-a gasit moartea.

Nu se cunoaste pana in acest moment care este cuantumul despagubirilor pe care le va primi familia lui Ionut. In urma cu un an, judecatorii au dispus daune de natura civila in cuantum de 2,4 milioane euro pentru parintii si fratele lui Ionut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu