10 mai 2016

Ce pasiuni are Diana Bart?

diana bart
Diana Bart, vedeta Prima Tv, a apelat la make up artistul Ciftci Elena si pentru un curs de automachiaj. Prezentatoarea emisiunii Click de la Prima TV este una din persoanele publice preocupata de dezvoltarea personală și învățarea continuă. În timpul liber, Diana se relaxează realizând portrete în creion, a terminat un curs de gătit și unul de design interior. Dar ea este pasionată în egală măsură și de machiaj fiind foarte preocupată să știe exact cum trebuie să se machieze pentru a-și scoate în evidență puctele forte și cum să mascheze imperfecțiunile.
13140888_10154227071612375_1754107460_n
„Petrec foarte puţin timp în faţa oglinzii, chiar şi atunci când mă machiez pentru emisiune. Îmi place machiajul cât mai natural şi cât mai rapid. Iar în fiecare seară, ritualul de curăţare a feţei include demachierea cu o loţiune micelară, apă termală, cremă purificatoare şi ser de ochi. Eu cred că nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să-şi pună în evidenţă trăsăturile. Iar atunci când ai grijă de tine, te respecţi şi te iubeşti, din interior spre exterior vine şi frumuseţea” spune Diana.
13150028_10154227071662375_2135623007_n

Make up artistul Ciftci Elena cu o vastă experiență în make up-ul profesionist și cursuri de automachiaj a venit în ajutorul Dianei cu sfaturi practice care să-i reducă timpul pentru machiaj. „Un machiaj perfect este acela care îți pune în evidență calitățile și îți ascunde defectele. Ochii căprui, cum sunt cei ai Dianei, sunt foarte des întâlniți, sunt jucăuși și au o profunzime aparte. În general, li se potrivesc aproape toate culorile de make-up, dar în funcție de nuanța pielii și a irisului, este important să știi să le alegi pe acelea care îți completează cel mai bine trăsăturile”, declară Elena Ciftici.


Make up artistul a sfătuit o pe Diana sa evite culorile foarte deschise, ca să nu ai un look șters, tern. „Te vor face să pari dură sau, și mai grav, ștearsă. Verdele evidențiază frumos marourile, însă nu nuanțele pale, pentru că vor face ca partea albă a ochiului să pară gălbuie. Același efect îl are și albastrul deschis, bleu sau azur. Albastrul ideal este sidefat, într-o nuanță închisă” a mai sfătuit-o Elena pe Diana Bart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu