4 mai 2016

Cate kilograme a luat Valentina Pelinel in timpul sarcinii. “M-am cam rasfatat!”


Aflata pe ultima suta de metri cu sarcina, Valentina Pelinel recunoaste ca s-a ingrasat peste 15 kilograme! Fostul fotomodel a ramas insa o persoana activa.In ziua de Paste, fostul manechin s-a impartit intre familie si buna sa prietena, profa de sport – Luminita Nicolescu, care si-a crestinat nepotul. “Ieri (n.r - luni), in afara de masa in familie, am participat la o frumoasa slujba de botez catolic. Voi? Sigur ati mancat mult si asa am facut si noi”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.


La ceremonie, blonda a etalat o noua coafura, dar si o rochie care ii punea in evidenta burtica din ce in ce mai proeminenta.

Am luat 16 kg. Chiar am gustat din toate alimentele. De sarbatori oricum ma rasfatam si din punct de vedere alimentar. si pe timpul sarcinii, nu mai zic. M-am cam rasfatat. Dar mi-am permis, pentru ca am facut miscare si inca fac, am fost activa si am lucrat si inca o fac, am onorat invitatiile la evenimente importante ale prietenilor apropiati. Suntem in verva, ne simtim excelent”, a spus viitoarea mamica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu