18 mai 2016

Andrei Găluț a început pregătirea pentru operațiile care îl vor transforma complet! Nu va mai arăta niciodată ca înainte de incendiu!

goodbye-to-gravity
Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity, a fost externat din Olanda și mutat la recomandarea specialiștilor care l-au salvat, la un spital în Germania specializat în recuperare fizică.După șase luni de la tragedia ce a cutremurat întreaga lume, solistul care și-a pierdut în infernul de la Colectiv iubita, colegii și zeci de prieteni printre cele 64 de victime ale incendiului, a fost dus după mai mult de șase luni în care a fost tratat la Spitalul Crucii Roșii din Beverwijk, Olanda, la un nou spital, de recuperare fizică, în Germania.

goodbye to gravity


Stabilizat după multe intervenții chirirgicale dificile, Andrei este în stadiul pregătitor pentru alte operații estetice ce îi vor reconstrui fața și mâna dreaptă, grav afectată în incendiul din 30 octombrie 2015, intervenții de chirurgie plastică reparatorie pentru care va fi din nou dus în Olanda, la același spital.

Găluț o are alături, în clinică, pe mama sa, reînvață să folosească prin ședințe de kinoterapie și fizioterapie falagele mâinii, comunică verbal, și le-a adus la cunoștință unor apropiați, supraviețuitori ai infenului, că luptă să se refacă. Următoarea etapă, seria de operații de chirurgie estetică, îi vor transforma radical trasăturile faciale, fapt de care este conștient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu