19 mai 2016

Anca Pandrea atinsa de criza medicamentelor: “Am dat comanda de pastile pentru tratament. Mi le aduc din Bulgaria, in Romania nu se mai gasesc”

Dupa ce, ieri, Serban de la Animal X a dezvaluia ca de cateva zile cauta un vaccin pentru bebelusul sau in varsta de doua luni si nu-l gaseste in farmacii, iata ca o alta personalitate intampina aceleasi probleme.De aceasta data insa, victima crizei medicamentelor din Romania este actrita Anca Pandrea. Externata de doua sapatamani din spital, artista a primit un tratament medicamentos pentru afectiunea de care sufera.

“Mi s-a prescris un medicament care imi mentine sangele fluid si il face sa nu se mai ingroase. Aceste pastile se iau dupa un grafic intocmit de catre medic si pacientul nu are voie sa intervina sau sa intrerupa medicatia dupa capul lui. Cand am mers la farmacie sa iau reteta, am aflat ca medicamentul acesta nu mai este pe stoc in farmacii sau in depozite pentru ca nu se mai importa. Au vrut sa imi dea un inlocuitor romanesc, dar am refuzat pentru ca concentratia nu era aceeasi. Doamna de la farmacie a fost draguta si mi-a dat comanda de pastile in strainatate. Mi le aduc din Bulgaria, in Romania nu se mai gasesc. Asa ceva nu am mai auzit”, ne-a declarat Anca Pandrea, mirata ca tratamentul sau va fi procurat dintr-o tara vecina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu