24 mai 2016

Alina Borcea, o nouă rundă de declaraţii

Alina Vidican
Pe vreme ce Valentina Pelinel se pregăteşte să nască, soţia lui Cristi Borcea vrea să lămurească anumite lucruri.S-a tot scris, în ultima vreme, despre planurile Alinei Borcea, de când a părăsit ţara şi stă la Miami. Pentru a clarifica unele chestiuni, soţia lui Cristi Borcea a transmis oficial o declaraţie.

„Precizez că nu sunt însărcinată, sunt fericită și împlinită cu cei doi copii minunați pe care eu și soțul meu îi avem împreună și de care mă ocup cu deosebită dragoste. De asemenea precizez că nu am nici un apartament în Timișoara și în familia mea nu s-a hotărât niciodată ca eu și copii mei să locuim în Timișoara. Soțul meu are grija de mine și de copii, este și va fi un om responsabil. Am avut și voi avea o mare încredere în el.
Deși sunt plecată din țară, mă ocup în detaliu de modernizarea hotelului. În aceeasi măsură mă ocup de Ștrand, vila de la Pipera și restaurantul de la Miami. În acest scop țin legătura și coordonez oamenii care sunt angrenați în aceste proiecte. Mă voi întoarce în România la începutul lunii iulie, dată la care vom clarifica toate problemele legate de viitorul meu și al soțului meu“, a spus Alina Vidican intr-un comunicat oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu