28 aprilie 2016

Zina Dumitrescu, abandonată în azil?

Zina Dumitrescu 2014
Decând fiul ei n-a mai plătit taxa lunară la căminul de bătrâni în care a fost internată, mama Zina a ajuns la mila cunoscuților.Zina Dumitrescu va împlini 80 de ani în iunie. De câțiva ani, ea a rămas în grija personalului unui așezământ pentru bătrâni din Snagov, unde mai vin cunoscuții ei s-o viziteze. Nu însă și propriul fiu, Cătălin, stabilit în Elveția, acolo unde trăiește soția lui.
Zina Dumitrescu
Din păcate, mama Zina, așa cum a fost botezată de fostele ei manechine, nu se simte prea bine. Mai mult, ea continuă să locuiască în azil, cu toate că taxa lunară n-a mai fost achitată de anul trecut.

„Mama Zina se află într-o situaţie absolut disperată, pentru că băiatul ei n-a mai plătit de foarte multă vreme. Sperăm să găsim o soluţie“, a declarat Cristi Brancu.

mama Zina Dumitrescu
„Am vorbit chiar şi azi cu domnul Casian, cel care deţine azilul, şi bineînţeles că nimeni nu a sărit decât cu cuvinte frumoase şi cam atât“, a confirmat ieri seară şi Valentina Pelinel.În aceste condiții, Cristian Brancu a emis un apel către cunoscuţii fostei creatoare de modă, dar şi către oamenii care doresc să facă o donaţie în contul căminului de bătrâni pentru a o ajuta pe mama Zina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu