4 aprilie 2016

VIDEO ! Hitul anului vine de la un cantaret de manele de la noi ! Ascultă aici '' Iubirea mea ''Cantaretul de muzica de petrecere Emy de la Focsani a lansat acum cateva zile hit-ul anului cu numele '' Iubirea mea ''.


De cateva zile melodia ''Iubirea mea'' a cantaretului Emy de la Focsani a innebunit Facebook-ul si cluburile din Romania.In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Emy de la Focsani a vorbit despre noul sau proiect dar si despre noiile sale proiecte pe viitor in colaborare cu altii artisti cu nume mare in Romania '' Am pregatit aceasta piesa pentru fani mei si pentru totii cei care iubesc in viata vreau sa va asigur ca am muncit enorm la aceasta piesa dar mai ales am pus suflet si pret pe aceasta piesa ''Iubirea mea '' , pe viitor le promit faniilor mei care ma iubesc si imi asculta piesele ca am unele mai frumoase ca aceasta piesa,desi nu am crezut ca niciodata piesa aceasta va fi un HIT .'' a spus cantaretul pentru Gazeta Mondena.


Cantaretul Emy de la Focsani a adunat in cateva mii de vizualizari la piesa''Iubirea mea'' ,se pare ca nici fanii lui nu au intarziat sa-i adreseze cantaretului cateva mesaje la clipul postat pe Youtube '' E frumoasa  piesa '' / '' Ai dat lovitura cu aceasta piesa '' / Imi place enorm piesa Emy '' / '' Tine-o tot asa Emy ai o voce frumoasa si eu cred ca acesta este HIT anului 2016 '' / ,au scris internaunti la videoclipul postat pe internet.VIDEO : Emy de la Focsani - Iubirea mea 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu