18 aprilie 2016

Vedete care au avut nașteri cu probleme

Vedete care au avut nasteri cu probleme
Nimic nu se compară cu grija pentru copii, mai ales atunci când vine momentul aducerii pe lume a acestora. Nașterile pot fi ușoare, grele, care durează mai mult sau mai puțin, dar sunt și nașteri înfricoșătoare, cum sunt cele premature sau cele care pot fi un pericol pentru copil sau mamă. Apoi, după naștere, pot interveni multe probleme, cum este depresia după naștere. Află ce vedete s-au confruntat cu probleme la naștere.Una dintre vedetele care a avut probleme la naștere, dar și pe timpul sarcinii este Kim Kardashian. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica sa înainte cu 5 săptămâni de termenul normal. În timpul sarcinii Kim a fost diagnosticată cu preeclampsie și placenta accreta, o complicație ce apare când placenta se lipește de peretele uterin. După naștere, vedeta a trebuit să se opereze pentru a îndepărta placenta rămasă.
Vedete care au avut nasteri cu probleme

Mira Sorvino a avut o sarcină de coșmar, iar naștrea nu a fost una prea ușoară. Vedeta a fost diagnosticată cu placenta previa, o complicație care apare atunci când placenta este prea jos. Este o complicație dureroasă, de obicei se sângerează și riscul la naștere este ca placenta să iasă prima, ceea ce poate pune copilul în pericol. Vedeta a trebuit să stea la pat, ceea ce a favorizat apariția unui cheag de sânge. A luat medicamente anti-coagulante. În travaliu, vedeta a suferit de o mare pierdere de sânge, având o naștere cu probleme.
Vedete care au avut nasteri cu probleme
Salma Hayek a avut o sarcină cu probleme, deoarece a fost diagnosticată cu diabet gestațional. În plus, a avut o perioadă de stres maxim, în special din cauza soțului ei, care avea o aventură cu Linda Evanghelista. Spre sfârșitul sarcinii i s-a spus că bebelușul ei se va naște cu sindrom Down. Din fericire, Valentina s-a născut perfect sănătoasă în 2007.

O altă vedetă cu probleme la naștere este și Mariah Carey, care nu a dat detalii, dar a declarat „Corpul meu a trecut prin atâtea. Trebuia să țin gemenii în interior cât mai mult posibil, este un sacrificiu mare pe care trebuie să îl faci pentru ei. Am fost însărcinată 47 de săptămâni”.
Vedete care au avut nasteri cu probleme
Tori Spelling a fost și ea diagnosticată cu placenta previa, la cea de-a patra sarcină. A stat 4 luni la pat și 1o săptămâni în spital, deoarece nu voi să riște cu complicațiile ce pot apărea la naștere.

Camila Alves s-a recuperat foarte greu după cea de-a treia naștere, care a fost prin cezariană. Doctorii i-au spus că au găsit tot felul de lucruri acolo, iar după operație nu a putut să își mai ia copiii în brațe sau să facă exerciții pentru un timp îndelungat.Jane Seymour nu a avut cea mai ușoară naștere. În loc de 3 bebeluși, câți ar fi trebuit să aibă, au reușit până la capăt doar doi. Cei doi s-au născut cu 6 săptămâni mai devreme, iar vedeta a suferit de preeclampsie, ceea ce a dus la o naștere prin cezariană de urgență, pentru salvarea mamei și copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu