20 aprilie 2016

''SALVEAZA UN SUFLET '' in colaborare cu ziarul Gazeta Mondena ! Ioana are nevoie de noi '' Vreau sa traiesc si sa imi conduc copilul la altar ''


Grupul ”SALVEAZA SUFLET ” isi propune realizarea urmatoarelor obiective:

- Promovarea proiectelor si programelor care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor din domeniul social.
- Efectuarea de donatii in bani sau in natura pentru promovarea obiectivelor Asociatiei.
- Promovarea scopului ”SALVEAZA UN SUFLET ” prin mass-media, TV, toate formele de marketing posibile atat directe cat si indirecte.
- Organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri etc.
- Dobandirea, detinerea de orice proprietate imobiliara, vinderea, administrarea, inchirierea, ipotecarea, construirea, modificarea de cladiri sau ateliere, sa le foloseasca in orice alt fel, in scopul realizarii obiectivului grupului.
- Desfasurarea de campanii publicitare de promovare a diverselor probleme ale copiilor, sanatate, handicap, saracie, si strangerea de fonduri pentru activitatea Asociatiei.

Aceast grup  este cat se poate de transparenta, la baza ei fiind 2 membri fondatori, care nu doresc altceva decat sa ajute copiii aflati in dificultate.

Asociatia ”SALVEAZA UN SUFLET ”este dornica sa primeasca noi membri in echipa, membri dornici sa ajute si ei la randul lor copiii aflati in dificultate.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , unul din fondatorii grupului de pe Facebook ''SALVEAZA UN SUFLET '' ne-a relatat inca o poveste cutremuratoare .Este vorba de Ioana care are nevoie mare de ajutorul nostru.


Cazul Ioanei Blidar 

'' Sunt aşa zile în care nici eu nu stiu ! Sunt doar un morman de carne şi grasime puse la un loc, de parcă Dumnezeu ar fi uitat să îi insufle şi viaţă creaţiei sale. Astăzi sunt nicicum, niciunde, rătăcesc undeva atârnând de o aţă la capătul lumii. Sunt doar o magazie de amintiri, gânduri şi întrebări cărora încerc să le dau un rost până când,
sleită de puteri, cu genunchii zdrobiţi la pământ, le închid mute adânc în mine. Şi nu mai simt nimic. Sunt aşa zile când eu nu mai sunt......
Și totuși să mă prezint :

Sunt Ioana, am 41 de ani si 180 de kg !
În urmă 21 de ani, am fost un om normal, de 52 de kg ! O căsnicie eșuată, 15 ani de violentă fizică și verbală, o îndopare cu medicamente hormonale pentru a îmi păstra sarcina, un divorț interminabil, și-au spus cuvântul ! Refugiul meu : muzica, plânsul și mâncarea !
Azi pentru unii sunt mamă, soție, soră,fiică iar pentru unii un monstru, o balenă , un hipopotam !
Nu voi incerca să vă impresionez sau să mă disculp, dar am nevoie de ajutor! Un ajutor pe care îmi e tare greu să-l cer ! Mă simt ca ultimul cerșetor care sta cu mâna întinsă, când sunt atâtea zeci de cazuri mult mai grave decât al meu !
Dar, vreau să slăbesc, vreau să trăiesc, vreau să fiu un om normal ! Să pot râde, dansa, plimba în voie ! Sunt luni de zile, în care nu mă mișc din curte ,de critica aspră a oamenilor !
Verdictul medicului a fost clar : obezitate morbidă de ultimul grad recomandarea fiind de operație bariatrică ! Obezitatea morbidă, iși spune cuvantul zilnic : calviție, dantura măcinată și ruptă, oase extrem de fragile , inima obosită !
La Arad , la clinica Genesys, un renumit doctor face această operație bariatrică care costă in jur de 5000 euro, nu e mult pentru unii, pentru mine e enorm !
Nu pot, nu am venit, cine angajează o obeză ? Mulți nu stiu că eu, obeza , lucrez cu creierul nu cu kilogramele ! Dar......
Anul acesta , fetița mea va fi mireasă, și credeți-mă că nu imi doresc altceva decât să fiu cu ea, să pot să mă mișc în voie....să o pot conduce la altar, mândră și demnă pe picioarele mele !  '' 
a declarat femeie care are nevoie de noi intr-un comunicat prin intermediului grupului ''SALVEAZA UN SUFLET '' .

La capăt nu ne rămân decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem.Un credincios al lui Hristos nu trece în lumea aceastaprintre trupuri,ci printre suflete.Nu ne uităm la feţe,ci la conştiinţe.Nu vedem râsul oamenilor,ci tragediile lor.Fii alături de cei care vor să facă bine,întinde-ţi mâna prin întunericul amar şi aprinde făclia speranţei.Nu ai puterea să o faci tu roagă pe alţii care ştii ca o pot face.Dă mai departe acest mesaj.Clădeşte casă în ceruri aici castelul de nisip se sfarmă sub valuri.

Singur nu reuşeşti,împreună vom reuşi!In 20 iulie , Managerul Bahmu Atelier Timișoara va fi în București pentru a pregăti împreună cu Adriana Bahmuteanu noua colecție toamna -iarna ,urmând ca în luna septembrie sa organizeze împreună o prezentare de moda în scop caritabil pentru copii bolnavi ,va fi o prezentare cu nume importante și celebre ale bucurestiului. Noua colecție va impresiona prin eleganta și stil,Adina Popescu managerul Bahmu Atelier Timișoara a organizat pana în acest moment mai multe prezentări în scop caritabil ,ea se implica trup și suflet pentru ajutorarea celor bolnavi și lipsiți de posibilități financiare ;'' a declarat managerul Adina Popescu pentru Gazeta Mondena.

Cele doua dive de plaiuri mioritice se vor pregati intens de evenimentul caritabil organizat insa Managerul Atelierului Bahmu din Timisoara ,Adina Popescu vrea cu orice pret sa lase o perioada de timp plaiurile banatene pe cele din Capitala, a cochis Adina Popescu pentrui Gazeta Mondena.


CONCURS PENTRU CEI CARE DORESC SA AJUTE PE OAMENII IN STARE GRAVA DE SANATATE : 

Fondatori grupului au decis sa faca si un concurs pentru oamenii care sar in ajutorul oameniilor dar si copilor care sufera de o problema,asa ca Adina Popescu s-a gandit la un concurs inedit. ''Concurs :Cine doneaza minim 5 produse pe grup si Adaugă 350 de membri este înscris automat ,va rog sa postati doar produse in stare f buna si care se pot vinde !Una din condiții este sa notati numărul de membri de la care începeți sa adăugați si cu tag unui admin ,la fel si cand puneti minim 5 obiecte pe grup !!Share grupului cu tag unui admin!Minim 25 de persoane înscrise ,in caz contrar concursul devine nul!!Extragerea se va face in data de 3 mai ora 22!!Succes

Admini grupului ''SALVEAZA UN SUFLET '' : Elena Rusmir,BIANCA ET
FONDATORII '' SALVEAZA UN SUFLET '' : Adina Popescu si Balea Anca.


CONTUl  IN CARE IOANA POATE FI AJUTATA :

Banca Carpatica, Arad
Blidar Claudiu Nicusor
RO52CARP002101036665RO01


Un comentariu:

  1. ma scuzati,dar ati spus mai sus ca REFUGIUL dumneavoastra este ....MUZICA,PLANSUL SI MANCAREA.......nu ati putea sa va abtineti mai mult de la Mancare.....si sa numai fie un refugiu....MANCAREA.....Cum de ati ajuns la atatea kilograme??daca nu s prea indiscret(a).

    RăspundețiȘtergere