27 aprilie 2016

Radu Valcan, promisiuni emotionante pentru baietelul sau nenascut


In mai putin de o luna, Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti! In timp ce actrita le impartaseste prietenilor virtuali sentimentele care o incearca in aceasta perioada, viitorul tatic a ales sa-i scrie baietelului sau o scrisoare!
“Puiul meu, pentru ca a mai ramas putin timp pana ne vom cunoaste, m-am gandit sa scriu cateva randuri, ganduri pentru tine, ganduri pe care le vei citi la un moment dat. Stii, intr-o zi ma intreba cineva daca as schimba ceva in viata mea. „Nimic”, i-am spus atunci. Acum imi dau seama ca am gresit! As fi schimbat tot, absolut tot, pentru tine! Acum mi-am dat seama ca emotia pe care mi-o transmiti, mi-am dorit-o mereu. Esti puternic in mine, ma faci sa traiesc! Ce sa mai zic, o sa ai cel mai fericit parinte! Acum, azi, pot sa iti promit ca nu voi fi cicalitor, pentru tine voi incerca sa schimb asta.
Iti promit ca voi incerca sa vad lumea asta si altfel decat este, cinica si egoista! Iti promit ca voi fi un batranel-tinerel deschis si intelegator, ca o sa ma las de fumat. Ma rog, asta ramane intre noi, sa nu-i spui maica-tii. Iti promit ca voi incerca sa te fac sa-i iubesti pe cei ce m-au dezamagit, mi-ar placea sa fii tu mai intelept. Gata, nu-ti mai promit nimic, poate nu ma tin de cuvant. Nu de alta, dar batranetea o sa ma faca sa uit…! Un singur lucru este cert! Te iubesc!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu