4 aprilie 2016

Oana Zăvoranu: „ Lucifer îmi dă forță, frumusețe și voință de fier”Oana Zăvoranu (42 de ani) a scris o rugăciune către Lucifer!

Bruneta a publicat un nou mesaj pe contul ei de Facebook, unde vorbește despre „Lucifer și demonii săi”. Supărată pe un „chelios slinos”, care a apărut la o emisiune televizată, vedeta a ținut să îi scrie câteva rânduri bărbatului, adept al unei secte, care a vorbit despre ritualurile lui Zăvo.„Tu sau alții de teapta ta trebuie să te speli pe dinți înainte să îmi pronunți numele, pe cap și în alte părți, da? Să nu mai îndrăznești în viața ta să îmi pronunți nunemele sau să-ți dai cu părerea ce furnicături am eu sau nu. Dacă eu sunt impostoare, vorbind de Lucifer….sau dacă mi-am făcut bine lecțiile…că dracu` te ia. 

Tu să vorbești cu mă-ta, nespălatule.Și să știi de la mine că eu mi-am dat seama că tu ești un impostor de care Lucifer se simte jenat. Ce știi tu, mă, pulifrici, care vorbești cu spatele de mine? (…) Dacă mai pronunți vreo secundă numele meu sau al lui…că ne murdărești. Lucifer și demonii săi sunt mândri, orgolioși, frumoși, eleganți, grei și impozanți, asumați și neînfricați…Cer respect, admirație, încredere în ei și cuvânt. Tu și fraierii ăia cu care vorbești sunteți niște găini și nu vreau să jignesc găinile că iubesc animalele, iar lui Lucifer, proștii care se ascund, nu îi plac…nu știai? Am să aflu cine ești. (…) Eu știu exact ce fac, ce aleg, de ce aleg, ce aleg, ce scriu și cine este Lucifer. Eu am fost singura care a avut curajul, din respect pentru adevăr și realitate, să se declare fiica lui Lucifer. Mă regăsesc în el și el în mine. Nu puteți să nu vedeți cât e de frumos…fascinant chiar…adică exact ca mine. Mă regăsesc cu totul în el.(…) Lucifer iubește și respectă animalele și urăște proștii. Ca și mine, ups, ce coincidență, că de aceea mă regăsesc cu totul în el. Vă pupă Luci”, a scris Zăvoranu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu