28 aprilie 2016

Nicoleta Luciu te învaţă să faci o pască fără ouă, lapte sau zahăr

Nicoleta si Anca
Pare ciudat, dar poţi obţine un desert de Paşte la fel de bun ca cel tradiţional, chiar dacă îl prepari raw vegan.Nicoleta Luciu se pregăteste intens pentru sărbătorile de Paşte şi recent a învăţat cum să facă pască în manieră raw vegan, în cadrul unui nou episod din serialul online „Mademoiselle Coco“, realizază de Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw vegan.

Evident, gospodinele vor întreba cum e posibil să obţii un astfel de desert tradiţional fără ouă, lapte sau zahăr. Ei bine, se poate, iar reţeta conţine faină de fulgi de ovăz, nuci şi migdale hidratate, precum şi gem de smochine şi curmale. Şi crema de brânză a fost adaptată şi obţinută din caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactivă, zeamă de portocale şi lămaie, şi bineînţeles, stafide.
_MG_0807


„Varianta raw vegan de pască tradiţională pentru sărbatorile Paştelui este un desert delicios, care nu se adresează numai copiilor, ci şi adulţilor preocupaţi să-şi îngrijească într-un mod optim sănătatea“, spune expertul in nutritie, Anca Alungulesei.

„Am adorat acest moment!“, a mărturisit Nicoleta Luciu după ce a putut admira şi degusta rezultatul final al experienţei culinare pe care a trăit-o în bucătaria raw a lui „Mademoiselle Coco“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu