4 aprilie 2016

Johnny Depp vine în România. Alături de el Alice CooperGrupul The Hollywood Vampires, în această componenţă, a fost înfiinţat în 2015, când Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry (Aerosmith) pentru a susţine un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia.

După succesul răsunător, aceştia au decis să pornească un turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Actorul Johnny Depp este şi un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat în februarie 2015 un nou single, „No Shadow”.

Prezență inedită în trupă, alături de numele de referință din istoria rockului modern, puțini știu că actorul, regizorul și producătorul de film Johnny Depp, pe numele său John Christopher Depp, a debutat ca trupete rock. În tinerețe a compus mai multe grupuri, ceal mai cunsocut fiind The Kids cu care a deschis odată un concert Iggy Pop.organizatorul evenimentului, Phoenix Entertainment anunță că biletele au fost puse în vânzare astăzi, prețul lor fiind între 169 și 439 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu