21 aprilie 2016

Ioana Ginghina ne invata cum sa tinem post sanatos


Post sau nu, Ioana Ginghina si familia ei - Alexandru Papadopol si fiica lor Ruxandra adica - mananca sanatos. Totusi, actrita spune ca este important sa tinem si post, deoarece acesta ne ajuta sa ne mai curatam organismul. Si nici nu e greu, asigura aceasta si ofera cateva idei despre cum sa faci postul sa treaca mai usor.

Actriţa prepară dimineaţa, smoothie-uri din fructe, legume şi verdeţuri. “Ştiu că e greu să te trezeşti dimineaţa să speli şi să cureţi ingredientele, însă există şi varianta de a le pregăti în weekend pe toate şi a le păstra în borcane de sticlă la frigider sau în pungi, la congelator”, a declarat Ioana.

Acesta este insa doar un pas. Ioana mai spune ca nu este deloc greu sa tii post, insa, pentru a te obisnui mai usor, poti incepe cu miercurea si vinerea. Chiar daca la inceput pare dificil sa nu consumi carne si oua, te vei obisnui mai repede decat iti imaginezi, mai ales daca trecerea este treptata.

“Am auzit oameni care încercau să mă convingă să nu mai ţin post, «că nu sunt bătrână», «că leşin», că nu îmi iau vitaminele necesare organismului etc. Ce nu ştiu ei este că eu foarte rar sunt bolnavă, am mereu energie şi muncesc de multe ori şi în weekend. Dependenţa de mâncare este cea mai puternică, de ceea e mult mai uşor să te laşi de fumat decât de mâncare nesănătoasă”, a mai spus actrita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu