15 aprilie 2016

Un cantaret de la noi a scos un HIT care cucereste orice domnisoara '' Ai gesturi senzuale '' ! VIDEOGazeta Mondena te face vedeta ! Geany Morandi este un cantaret de manele si activeaza ca si cantaret de foarte multi ani.Geany Morandi, nascut in iunie 1997,a absolvit Liceul de muzica ''Dinu Lipatti'' , sectiunea vioara-pian cu rezultate excelente.Inca de mic copil ia fost insuflata muzica de catre familia sa, in special de catre tatal sau, fiind viorist si avand dorinta de a ii urma un exemplul '' a declarat Geany Morandi pentru Gazeta Mondena.


Ia urmat talentul tatalui sau 
Geany Morandi este un cantaret cu renume avand colaborari cu diferiti manelisti cunoscuti in Romania cum ar fi Costel Biju si cu formatia Marinica Namol,acesta isi expune cariera artistica profesionala in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , si cum a inceput sa debuteze in muzica ''La o varsta frageda, i-am indeplinit dorinta tatalui meu si am cochetat cu vioara, insa cu trecerea anilor am descoperit calitatile vocale si placerea de a ma exprima prin muzica.,iar la varsta de 12 ani, am inregistrat prima mea melodie, iar apoi am avut ocazia sa inregistrez melodii cu artisti consacrati din lumea manelelor.Increderea si curajul  de a ma afirma mi-au fost daruite de Marinica Namol si formatia sa cu care am colaborat o perioada lunga de timp. Am avut onoarea sa fiu pe scena alaturi de idolul generatiei mele Florin Salam, care, impreuna cu Marinica Namol m-a numit Geany Morandi insa de atunci, cariera mea este in plina ascensiune si doresc ca prin propriile mele puteri si prin noi proiecte muzicale sa ajung unde imi doresc '' a declarat Geany Morandi pentru Gazeta Mondena


A fost in plin scandal cu Mircea Badea

Mircea Badea s-a luat de Denise Rufai
Mircea Badea a facut o serie de afirmatii dispretuitoare la adresa unui interpret de manele, care isi promova pe internet ultima sa melodie. Astfel, realizatorul tv a irosit cinci minute din emisiunea sa pentru a demonstra ca melodia pe care a ascultat-o in direct, face parte din seria creatiilor agramate si lipsite de sens care delecteaza “tinerii din ziua de astazi”. Badea a comentat versurile, strambandu-se la fiecare “oroare” pe care o descoperise '' Am inregistrat primul meu videoclip, care, spre bucuria mea a avut succes, insa a fost remarcat si criticat de catre Mircea Badea, in cadrul emisiunii sale "In gura presei" de la Antena 3. Cu ajutorul unui alt post de televiziune, respectiv Kanal D, am putut sa dau replica criticilor lui Mircea Badea si i-am compus o melodie cu versuri special dedicate lui. Dupa primul meu videoclip, au urmat si altele, insa toata atentia mea acum este la noul meu clip, care sper sa aiba un succes, deoarece este o melodie foarte frumoasa, dupa parerea mea. Cum bineinteles, parerea dumneavoastra conteaza mai mult, astept opiniile referitoare la noua mea piesa '' o cochis cantaretul pentru Gazeta Mondena.

VIDEO : Geany Morandi - Ai gesturi senzuale (M.B.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu