29 aprilie 2016

Grupul vocal ''Poienarii '' din Oradea va ureaza prin cantec Sarbatori Fericite ! Vezi cum interpreteaza acesti copii minunati o pricesna ! VIDEO

Îndrăgitul grup vocal ''Poienarii '' din Oradea care este indrumat de cantareata de muzica populara Romina Nemes Silaghi a lansat o pricesna cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

In EXCLUSIVITATE  pentru site-ul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara Romina Nemes Silaghi a vorbit in PREMIERA despre grupul vocal Poienarii '' Cu ocazia acestei sfinte sărbători va oferim in dar o pricesna , din suflet pentru suflet!!! Sarbatorile Pascale să vă umple sufletul de bucurie, să vă aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina să vă călăuzească paşii în viaţa '' a declarat profesor-coordonator dar in aceelasi timp si cantareata de muzica populara,Romina Nemes Silaghi pentru Gazeta Mondena.
Priceasna este o cântare prin care sufletul omului se aproprie de Dumnezeu, prin care își spune bucuriile, supărările, nevoile şi, nu în ultimul rând, mulțumirile pentru ajutorul primit. Priceasna aduce mângâiere şi bucurie sufletului credincios.

 Grupul vocal „Poienarii” din Oradea, coordonat de doamna profesor Romina Nemeș-Silaghi (grupul vocal este compus din următorii copii: Diana Pintiuța, Paula Pintiuță, Raluca Steficzo, Paula Drimba, Simona Pătălău, Denisa Meșter, Mădălina Birta, Camelia Ilea, Lorena Ghib și Cipriana Pătălău). 

Uite cum au cantat grupul vocal ''Poienarii '' aceasta pricesna cu ocazia Sarbatorilor Pascale :
(A.I.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu