29 aprilie 2016

Explicatia concurentei de la ''Romanii au Talent '' de ce a cazut ! Vei ramane uimit cand o vei auzi de ce a cazut pe scena ! VIDEO


Acum o saptamana  la preselecţii „Românii au talent” (Pro TV), care s-a încheiat vineri seara, a fost presărată cu incidente. Luiza Ciudin, o puştoaică de 15 ani, a urcat pe scenă alături de taraful Piţigoi, însă nici nu a apucat să facă doi paşi că a alunecat şi a căzut destul de violent pe burtă.Juraţii s-au speriat şi au întrebat-o dacă e bine. Fata le-a dat asigurări că nu s-a lovit foarte tare şi a reuşit să-şi ducă numărul până la capăt. A cântat, alături de taraf, o melodie din folclorul românesc, au transmis foarte multă energie şi, pentru câteva minute cu toţii au uitat incidentul. „Eu zic că Luiza e o voce, o mare voce! Iar maeştrii sunt autentici, exact ce trebuie la o astfel de voce”, a spus Andi. Se pare că, într-un fel, căzătura a fost cu noroc, după cum a exclamat şi Pavel Bartoş, pentru că Luiza şi colegii ei au trecut în etapa următoare.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Luiza Ciudin a explicat cazatura de la '' Romanii au Talent ''  ,dar in aceelasi timp cantareata de muzica populara a explicat cum sa lansat in muzica populara  '' Nu a fost nicio regie asa cum sa zvonit ca ar fi ,a fost doar o simpla cazatura inainte de a intra pe scena cei de  acolo au spalat pentru ca inaintea mea au fost unii care au avut o prestatie mai indecenta cu animale si de aceea au spalat pe jos,insa spre nefericire a mea am avut acest incident sa cad '' a declarat Luiza Ciudin  pentru Gazeta Mondena.


A urmat Scoala Populara de Arta din Targu Jiu sectiunea canto muzica populara ,avand-o pe Camelia Argint ca si profesor  in muzica '' Am inceput sa cant de la 6 ani atunci cand am mers si la Scoala Populara si la Palatului Copiilor din Targu-Jiu sunt 10 ani de atunci de cand m-am inscris,in timp am participat la foarte multe concursuri televizate unde am reusit premii foarte multumitoare,ca exemple : Marele premiul al Festivalului de Ispas , organizat la Bistrita Nasaud ,marele premiul Festivalul de Copii Maria Lataretu la Targu-Jiu ''a mai declarat Luiza Ciudin pentru Gazeta Mondena.


VIDEO : Declaratia fetei care a cazut la ''Romanii au Talent '' si ce spune de cazatura ei 


Fata care a avut o cazatura spectaculoasa la ''Romanii au Talent ''  vrea sa demonstreze celor care iau dat 4 de DA,  ca poate sa cante orice gen muzical,cum ar fi Luiza a abordat o doina pentru cititorii site-ului Gazeta Mondena.

Uite cum canta Luiza aceasta doina !
(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu