14 aprilie 2016

EXCLUSIV ! Magda Ciumac versur Alina Rotaru ! Magda : '' O voi da in judecata pentru vorbele spuse de ea ''


Alina şi Magda Ciumac, actuala şi fosta soţie a lui Tolea, par să nu ajungă la vreo înţelegere prea curând, căci cele două şi-au aruncat vorbe grele. 

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Magda Ciumac vrea cu orice pret sa o puna la punct pe iubita actuala a lui Tolea ,caci vorbele grele costa , se pare ca Magda Ciumac vrea sa o dea in judecata pe Alina Rotaru ''O voi da in judecata pentru vorbele adresate asupra mea,de unde aceasta individa spune ca eu am probleme psihice ' sa justifice cu documente in judecata daca eu sufar de probleme grave ,nu o voi ierta niciodata si ma voi tine de ea, pana instanta va face dreptate '' a declarat Magda Ciumac pentru Gazeta Mondena .
"Te dau în judecată. Mâine dimineaţă merg şi depun plângere. Să dovedească că sunt bolnavă psihic!", a spus Magda Ciumac atunci când a auzit vorbele Alinei care îi spunea să-şi vadă de treaba ei şi să nu mai împroşte cu acuzaţii în familia ei, dar şi că a făcut-o "bolnavă psihic".

De cealaltă parte, însă, Magda Ciumac a afirmat că Tolea are o aventură: "Chiar azi a fost la o femeie. Eşti înşelată în fiecare moment. Unde ţi-a fost soţul azi la 15.30? Îţi trimit poze cu Tolea, cu soţul tău şi alta?", i-a spus Magda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu