3 aprilie 2016

E frumoasa,blonda si bogata ! Nici nu iti vine sa crezi ce vedeta de la noi e pasionata de arta tatuajelor !FOTO


Derma Graphics este un salon de tatuaje si body piercing care a luat fiinta in 2010 si este condus deRocsana Chirlejan. Ea este atat tattoo artist, cat si administrator al salonului.In principiu, clientii vin cu ideile lor pentru realizarea tatuajelor, dar salonul Derma Graphics ofera si consultanta in acest sens. Astfel se ajunge la cea mai buna solutie in efectuarea tatuajului perfect.

In materie de clienti, se pare ca atat femeile, cat si barbatii se tatueaza in egala masura, predomine o categorie anume. Rocsana ne spune ca, mai nou, si persoanele trecute de 40 de ani vin sa isi faca tatuaje.

Am mai aflat, cu surprindere, ca procedura de tatuare nu e deloc dureroasa si asta pentru ca salonul are in dotare anestezii locale. Cu siguranta, este ceea ce il face pe client sa se simta mai relaxat si sa mai revina si alta data cu placere.

Ca pret orientativ pentru viitorii clienti o suprafata de 30 cm patrati de tatuaj costa 150 ron.Serviciile pe care Salonul Derma Graphics Tatto & Piercing le mai ofera sunt: coafura, injectari cu botox si acid hialuronic, piercinguri, gene aplicate, slabire cu termocoperta, impachetari cu parafina, tatuaje cosmetice, dermal anchor (aplicarea de pietricele in piele).

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , regina tatuajelor din Timisoara are ganduri mari cand vine vorba de arta tatuajelor ,aceasta ne-a dezvaluit cateva detalii de la salonul pe care il are '' Clienti mei sunt informati cu privire la serviciile  salonului Derma Graphics ,si sunt foarte multi clienti care sunt multumiti  de produsul meu  '' a declarat Rocsana pentru Gazeta Mondena.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu