20 aprilie 2016

Dan Diaconescu la DNA. Cum se apara “Axinte” de acuzatiile aduse de avocatul omului de televiziune

IMG_0264
Florin Petrescu “Axinte” de la Vacanta Mare a ajuns la DNA, dar nu ca sa-i distreze pe anchetatori, ci ca sa dea explicatii intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta.,

Ar fi luat cateva mii de euro de la managerul unui spital, ca sa intervina pe langa Dan Diaconescu pentru ca cel din urma sa nu denigreze activitatea unitatii sanitare. “Nici vorba de asa ceva”, spune comediantul, care face si haz de necaz: “aveti grija daca vreti sa ajutati pe cineva, ca puteti ajunge la DNA.”

Florin Petrescu, alias Axinte, a primit rolul principal in aceasta sceneta dupa ce managerul spitalului Malaxa a mers la DNA si a formulat un denunt impotriva lui. Medicul le-a povestit anchetatorilor ca umoristul ar fi pretins si primit 5000 de euro pentru un asa zis contract de publicitate cu OTV. De fapt, Dan Diaconescu ar fi trebuit sa nu mai faca stiri negative sau alte comentarii legate de activitatea spitalului.

Banii ar fi ramas insa in buzunarele comediantului, pretinde avocatul lui Dan Diaconescu. Adus la sediul Directiei Anticoruptie cu duba de la penitenciarul Rahova, unde este incarcerat, fostul politician ar fi fost anuntat de anchetatori ca s-au casat acuzatiile care il vizau, iar in dosar suspect a ramas doar Axinte.

Cel din urma trateaza cu umor buclucul in care a intrat, chiar daca este acuzat de trafic de influenta. A negat cu vehementa ca ar fi primit bani de la managerul institutiei spitalicesti.

Florin Petrescu: “Eu nu am luat nimic. Am zis doar sa il ajut si i-am spus lui Dan Diaconescu: “mai, nu mai vorbi in emisiuni despre spital, ca cine stie cum ai nevoie de spital. Cine vrea sa ajute pe cineva ajunge la DNA.”

Florin Petrescu, alias Axinte, a ajuns la DNA saptamana trecuta si a fost citat iarasi pentru declaratii. Dar spune ca nu are emotii. Dosarul este in lucru de 4 ani. Pana acum nu a fost facut public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu