20 aprilie 2016

Cum arata Adelina Pestritu dupa ce si-a facut inca o operatie estetica


Operatie de micsorare a nasului, ascid hialuronic pentru marirea buzelor si retusarea ridurilor de expresie... Pe toate le-a incercat Adelina Pestritu, insa tot nu a fost multumita de felul cu arata, asa ca de curand a mai trecut o data pragul esteticianului!Nemultumita de bustul ei, Adelina Pestritu a luat o decizie radicala, in urma cu ceva timp. Iubita lui Speak a apelat la o interventie chirurgicala, iar acum are sanii mult doriti.
Adelina se afla inca in perioada de recuperare, motiv pentru care a renuntat la decolteurile adanci. Dovada sta in imaginile postate de aceasta pe contul de Facebook. O perioada de timp, vedeta trebuie sa poarte o bustiera speciala, asa ca deocamdata nu isi poate etala sanii prin tinute provocatoare. Adelina a recunoscut ca nici Speak nu se poate bucura de ei deocamdata.

”O sa recunosc. Nu trebuie sa ma ascund. Am facut o operatie de marire a bustului si inca sunt in perioada de recuperare. De asta ma deplasez mai greu. Nu se bucura de marimea bustului meu nici Speak deocamdata”, a declarat Adelina Pestritu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu