12 aprilie 2016

Cum arată acum mezina lui Marcel Pavel

Iuvenalia, fetita lui Marcel Pavel
Fetiţa artistului, atât de dorită de întreaga familie, creşte văzând cu ochii. Uite cum s-a transformat în ultimul timp!

fata lui Marcel Pavel

Am avut ocazia să o fotografiem de primul ei Crăciun, în 2014. Era doar un bebeluş, care a adus un plus de bucurie în casa lui Marcel Pavel şi a soţiei sale, Violeta, care până atunci aveau casa plină de băieţi. De altfel, şi cei doi fii ai artistului, Richard (21) şi Sasha (18), s-au bucurat de venirea pe lume a Iuvenaliei.
Iuvenalia Pavel
Acum, micuţa are doi ani şi jumătate şi e foarte activă. Tatăl ei a surprins-o în timp ce era la joacă şi se căţăra cu o dezinvoltură uluitoare pe plasa amplasată la locul de joacă. Şi, deşi părinţii şi-ar dori-o poate balerină ori cântăreaţă, pe măsura carierelor lor, fetiţa le demonstrează încă de pe acum că are în minte alternative serioase.

„Iuvenalia, fetiţa mea, dă semne promiţătoare! Deja am început să «operăm» pe computer, dar ne pricepem şi la… alpinism“, a scris celebrul ei tată pe contul lui de socializare, postând câteva instantanee elocvente.
Marcel Pavel si sotia sa, Violeta
Violeta şi Marcel Pavel sunt căsătoriţi de peste 23 de ani şi au trei copii: pe Richard (21), Sasha (18) şi Iuvenalia (2 ani şi jumătate). Când Violeta a rămas însărcinată în 2012, toată familia a fost surprinsă: „Sarcina a fost o surpriză totală, pentru că am şi o anumită vârstă, am luat şi măsuri severe de protecţie…”, a spus ea la acea vreme. „Pentru mine n-a fost o surpriză, a fost un şoc. Cine se gândea că la vârsta mea voi mai avea o fetiţă?”, a spus şi Marcel Pavel, care ne-a mărturisit că îşi dorea de mulţi ani să fie şi tată de fetiţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu