25 aprilie 2016

Claudia Pavel – Adevărul despre cel mai greu an

claudia pavel
După un proces de custodie ce a durat mai bine de un an, Claudia e fericită că totul s-a terminat cu bine. Și după o peri­oadă în care discreția a fost aliatul ei de căpă­tâi, artista ne dezvăluie de ce a plecat din Ro­mânia, dar mai ales de ce a revenit și cum s-au simțit ea și fiul ei, Noah (3) , în tot acest timp.Într-o cameră înaltă și luminoasă, mai multe pungi de hârtie stau aranjate în colțul dinspre fereastră. Fiecare dintre ele ascunde comori ce ar stârni invidia oricărei fashioniste, iar stilista noastră le aranjează tacticos pe fiecare în parte, gân­dind ținutele perfecte pentru shooting. Claudia ajunge puțin după ora stabilită și ne anunță că Noah, rămas în mașină împreună cu sora ei, Paula, își face som­nul de prânz. Asta înseamnă că vom avea timp suficient ca ea să probeze liniștită outfiturile pentru ședința foto, înainte de a merge la locul stabilit pentru fotografii. Liniștită sunt și eu, care am avut ocazia să fac interviul cu o zi înainte, când am invitat-o la un tête-à-tete, tocmai pentru a putea dezbate o chestiune atât de delicată precum procesul de custodie a fiului ei.Ce faci, Claudia, ce faceți, de fapt, acum că s-a terminat cu bine procesul de custodie?

M-am mai liniștit puțin acum, îți dai sea­ma că nu este un lucru ușor să treci prin-tr-un proces. Este prima experiență de acest gen pentru mine și a fost destul de stresant. Nu mai fusesem în viața mea la judecătorie, nu mai intrasem într-un tribunal. Însă cu atât mai mult cu cât vorbim despre copilul meu, pot spune că mi-a fost foarte greu.Tu ai fost foarte discretă în tot acest timp. Ai fost sfătuită să ai o atitudine rezervată sau așa ai simțit tu?

Am simțit că trebuie să-mi protejez puiul. Cred că orice mamă își dorește asta, și-n plus era responsabilitatea mea să am grijă ca el să nu simtă niciun rău și să aibă o viață cât se poate de normală. Și atunci când te urmăresc paparazzii și vin cu camere și microfoane către tine fix sub

ochii copilului, nu prea e normal. Așa că eu am încercat să stau departe de ori­ce fel de discuții, de scandaluri, am lăsat speculațiile să circule, pentru că nu era scopul meu să le comentez. Eu am avut niște proceduri legale de parcurs și din fericire totul a decurs normal, eu am fost în regulă tot timpul. Nu aveam nici-un fel de îndoială asupra a ceea ce urma să se întâmple, pentru că eu știam exact cine sunt și ce fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu