27 aprilie 2016

Cine reprezintă Moldova la Eurovision

Cine reprezintă Moldova la Eurovision
Intrucât România nu va putea să participe la concursul Eurovision de anul acesta, vă prezentăm reprezentanta Moldovei, o artistă îndrăgită. Lidia Isac va reprezenta Republica Moldova pe scena de la Stockholm, Suedia, la Eurovision Song Contest 2016.Lidia Isac a obținut peste 8 mii de voturi din partea publicului și 67 de puncte din partea juriului. Artista va cânta pe scena Eurovision în prima semifinală a concursului de muzică, ce se va desfășura pe 10 mai. Dacă va trece de prima etapă, cântăreața va intra în finala celei de-a 61-a ediție a concursului, care va avea loc pe 14 mai. Piesa primei etape se va numi Falling Stars, iar artista este mai mult decât nerăbdătoare și încântată de apariția sa la acest concurs.

Cine reprezintă Moldova la Eurovision – Lidia Isac, criticată și susținută în același timp

Ca de obicei, gurile rele nu s-au abținut și au început criticile la adresa tinerei interprete. Cu toate acestea, Lidia nu s-a descurajat, din contră, s-a arătat foarte deschisă să primească criticile constructive: „Este normal să existe controverse, unii critică, dar cel mai mult mă bucură că sunt și păreri bune, atât în Republica Moldova, cât și peste hotare”, a declarat tânăra . În plus, artista a promis fanilor săi că va face tot ce-i stă în puteri pentru a face un show impresionant, prin care să își promoveze țara și valorile.

Cine reprezintă Moldova la Eurovision – artista promite un show extraordinar și efervescent, prin care să promoveze și țara sa natală


În vederea promovării piesei cu care va reprezenta Moldova la Eurovision, Lidia Isac va face un turneu în Europa, care include destinații ca Amsterdam, Londra, orașe din România și alte orașe europene. Tânăra interpretă a dat deja câteva interviuri pentru posturile de televiziune rusești, întrucât aceasta s-a născut la Sank Petersburg, când părinții erau studenți.

Zilele trecute România a primit o veste proastă în ceea ce privește concursul Eurovision. Deoarece a acumulat datorii încă din 2007, România a fost eliminată din concurs, retrăgându-i-se calitatea de membru EBU (European Broadcasting Union). De asemenea, Televiziunea Română nu va putea să difuzeze desfășurarea concursului de la Stockholm.


Cine reprezintă Moldova la Eurovision – Ovidiu Anton, care a primit invitația de a cânta alături de artista moldoveancă, a refuzat gestul unic într-un mod profesional
Cine reprezintă Moldova la Eurovision
Ovidiu Anton, cel care ar fi trebuit să reprezinte țara noastră la concurs a fost invitat de Lidia Isac să participe alături de ea pe scena Eurovision. Despre acest lucru Ovidiu Anton a declarat: „Mă înclin în fața fraților din Moldova pentru acest gest extraordinar, dar nu vreau să afectez în vreun fel prestația Lidiei Isac”. Mai mult, televiziunea Moldova 1 a emis un mesaj de solidaritate Televiziunii Române, prin care a descris decizia eliminării României din concurs ca „un moment neplăcut”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu