28 aprilie 2016

Ce cadou i-a făcut Raluca Zenga soțului Walter, de ziua lui

Zenfa family de Paste

Anul acesta, sărbătoarea Paștelui Ortodox este una specială pentru autoarea “Manualului Mămicii ZEN”, Raluca Zenga. Paștele coincide oarecum cu ziua de naștere a celebrului său soț, antrenorul Walter Zenga, așa că Raluca i-a pregătit un cadou deosebit. A scris propria poveste de dragoste, aceasta fiind publicată în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”, în care multe nume cunoscute din teatru și politică au mărturisit cum a început viața lor alături de persoana iubită.

„Anul acesta, am reușit să-i fac soțului meu Walter Zenga un cadou cu-adevărat special: de ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, Povești de dragoste ale vedetelor, de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu. Sunt nespus de onorată pentru că povestea noastră se alătura cronicilor de iubire ale faimoșilor politicieni, actori și artiști de la noi din țară- Alice Barb și George Ivașcu, Maria și Traian Băsescu, Anca Boagiu cu fiul adoptat, Carmen și Klaus Iohannis, Marin Moraru și Lucia Popescu Moraru, Maia Morgenstern și Dumitru Băltățeanu, Anca Pandrea și Iurie Darie, Rodica Popescu-Bitănescu, Mihaela Tonitza si Ștefan Iordache și mulți alții”, a mărturisit Raluca.

Ce se gătește de Paște în familia Zenga?
Ca în fiecare an, Raluca demarează o întreagă desfășurare de forțe în bucătărie pentru că trebuie să-și mulțumeasca atât soțul, cât și copiii, pe Walter Jr și pe Samira.
„Pentru mine bucatele capitale de Paște sunt coșulețul cu ouă roșii, drobul, stufatul, pasca cu brânza dulce și stafide și cozonacul cu nucă- exact ceea găseam pe masa de duminică în copilărie. Din tradiția italiană am adoptat torturi sărate cu spanac, brânza ricotta și ou (torta pasqualina), lasagna cu sos alb, și pâinea de Paște, un colac împletit cu oul vopsit în mijloc, presărat cu bombonele colorate ca niște confetti”, a mai adăugat Raluca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu