6 aprilie 2016

Bombă în showbiz! Oana Roman, în pragul divorţului. Nu mai locuieşte cu soţul ei de mai bine de o lună de zileBombă în showbiz! Oana Roman şi Marius Elisei par să traverseze o perioadă extrem de grea în viaţa de cuplu, iar certurile tot mai dese i-au adus aproape de o despărţire.

Vedeta de televiziune a povestit cu lux de amănunte ce se întâmplă între ea şi soţul ei, Marius Elisei."Certurile si discutiile au inceput mult dupa nunta pentru ca statea acasa si nu facea nimic. A ajuns si el sa fie depresiv si a ajuns sa nu-l mai intereseze nimic. S-a inchis de tot in el, s-a opacizat deodata. Refuza dialog, discutii, orice. Ajunsese o umbra care se plimba prin casa. A ajuns sa-mi spuna ca nu mai poate si avea dreptate. noi am si avut nevoie de terapie amandoi. Isabela ne-a tinut pe amandoi sanatosi la cap. Sentimentele dintre noi nu au disparut niciodata, doar ca ele au fost depasite de problemele aparute",A fost un moment in care ne-am gandit sa ne separam cand el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o cearta si mi-a zis gata plec si i-am zis ok, daca tu consideri ca asta vrei sa faci. A zis ca vrea sa mearga pana la mama lui sa stea sa se gandeasca. A doua zi am avut o discutie de 5 ore si am lamurit si am pus cap la cap niste lucruri. Ne-au ajutat si discutiile cu nasii. Am luat decizia ca trebuie sa facem ceva si el a spus ca pleaca el sa munceasca", a declarat Oana Roman pentru o emisiune de televiziune.

Tot Oana Roman a mai povestit faptul că au luat în discuţie şi divorţul. "El s-a gandit sa divorteze atunci cand a plecat si a mai fost un moment de curand cand am avut o cearta foarte mare cand eu m-am gandit sa divortez. Daca atunci eu am mediat si am reparat, acum el a fost cel care a mediat si a reparat. Eu sunt intr-un moment in care am atat de multe apasari incat imi pied cumpatul. A fost un moment in care el a intrecut un pic limita. Nu vorbim de femei. S-a certat cu niste unii. Eu am aflat, i-am reprosat si iarasi s-a inchis in el. Doua zile nu am putut sa comunicam nimic. I-am zis ca daca iarasi ajungem in punctul asta, mai bine ne despartim", a mai spus aceasta.

Oana Roman a spus că între cei doi nu a fost niciodată vorba de înşelat. "Eu nu am avut niciodata... Eu am avut trei relatii: una in timpul liceului, cea cu Cornel si asta de acum. Nicio secunda nu mi-a trecut prin cap sa ma intereseze un alt barbat. O spun cu toata onestitatea ca nu mi-am inselat niciun barbat. Am mai avut relatii pasagere, dar nu in timp ce eram cu ei. In aceste perioade lungi au existat barbati care si-au inselat iubita sau nevasta cu mine. Sunt barbati care si-au dorit atat de mult sa fie cu mine incat si-au inselat iubita sua nevasta cu mine. A fost o experienta care mi-au intarit mie sentimentul de femeie".

Oana Roman este fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman şi a Mioarei Roman. Este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fiică, Maria Isabela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu