14 aprilie 2016

André Rieu se reîntoarce la București pentru a se întâlni cu supraviețuitori ai incendiului de la Colectiv

Live-in-Bucharest-DVD-COLECTIV

În vreme ce artiștii și politicienii români au uitat deja de tragedia de la Colectiv, în luna în care se împlinesc șase luni de la nenorocire, André Rieu se reîntoarce în România pentru a dona veniturile realizate prin vânzarea DVD-ului ” André Rieu live in București”.

Printre primele personalități ce au vizitat locul tragediei imediat după tristul eveniment, marele violonist se va întâlni personal joi, într-o gală organizată cu fast, cu supraviețuitori ai incendiului de la Colectiv.

andre rieu

DVD-ul “Live în București” a fost lansat la sfârșitul lunii noiembrie 2015 și cuprinde patru ore cu cele mai bune imagini surprinse în timpul celor șapte concerte susținute de Rieu în Capitală, în vara anului trecut. Atunci, André Rieu a urcat pe scena de la Piața Constituției alături de Johann Strauss Orchestra, invitat special fiind Gheorghe Zamfir. Printre piesele cântate, și prezentate pe DVD-ul cu imagini de la spectacolele din Capitală, se numără și creații românești, precum “Mociriță cu trifoi” și “Ciuleandra”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu