4 martie 2016

Unul dintre cei mai îndrăgiţi manelişti, arestat pentru o faptă oribilă! Colegii artistului sunt în stare de şoc!

Unul dintre cei mai talentaţi lăutari a fost arestat după ce, într-un moment de furie, a comis o faptă oribilă. Colegii manelişti nu înţeleg cu a ajuns artistul să facă ceva atât de monstruos.

Dan Drăghici, sau "Dan cu chitara" cum este cunoscut în lumea lăutarilor, a fost arestat, cu două zile în urmă, în Marea Britanie, după ce şi-a înjunghiat soţia de 11 ori, au dezvăluit, pentru Spynews.ro surse din anturajul artistului. Conform surselor citate, Drăghici se stabilise, de mai multă vreme, în oraşul Birmingham, unde locuia împreună cu soţia lui, poreclită "Pitica".

Incidentul ar fi avut loc în cursul zilei de marţi, când, într-un moment de furie oarbă, lăutarul a lovit-o pe femeie cu un cuţit. Aceasta a fost găsită în viaţă de autorităţi şi a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire. "Dan Drăghici este unul dintre cei mai talentaţi lăutari şi era foarte cunoscut printre artiştii care practică acest gen muzical. Chiar nu ştim cum a putut să facă aşa ceva, cu toate că era cunoscut ca şi consumator de droguri", ne-au declarat sursele citate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu