24 martie 2016

Uite în ce vilă luxoasă se va muta Mădălina Ghenea ! FOTO

Madalina Philipp Plein
După ce a primit inelul de logodnă, românca noastră va deveni stăpâna unei case fabuloase.Lucrurile avansează rapid între Mădălina Ghenea și designerul german Philipp Plein. După doar câteva săptămâni de relație, și-au făcut tatuaje identice pe degetul inelar și s-au și lodogit la Paris, sărbătorind evenimentul în celebrul parc de distracții Disneyland.

Și, cum Philipp Plein este îndrăgostit până peste cap de frumoasa româncă, acesta e dispus să-i pună toată averea sa la picioare, care este estimată la 100 de milioane de dolari. Ceea ce nu ne miră deloc, de vreme ce afacerea în domeniul modei îi merge de minune, magazinele sale rulând de 226 de milioane de dolari anual!Așa se face că Mădălina Ghenea a primit deja cheile somptuoasei lui vile din Beverly Hills, pe care acesta a cumpărat-o în primăvara anului trecut, cu 11,5 milioane de dolari.Proprietatea, care are o suprafață totală de 400 de metri pătrați, are 4 dormitoare, 5 băi, o sală de gimnastică, șemineu interior și exterior, precum și o piscină.

Interesant este că Plein are, pe post de decor, un leu împăiat, un exemplar foarte frumos care a aparţinut faimosului circ Zapata şi care a murit de bătrâneţe.

Potrivit presei americane, logodnicul manechinului ar mai deține două vile, una în Elveția, la Lugano, și o alta în Franța, pe celebra Coastă de Azur, la Cannes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu