17 martie 2016

Uite cum arată Valentina Pelinel cu burtica de gravidă

Valentina Pelinel
Sarcina fostului manechin se dezvoltă normal, dar abia acum a devenit, cu adevărat, vizibilă.Pentru o femeie atât de înaltă și de suplă precum Valentina Pelinel, nu e de mirare că abia în luna a șaptea sarcina a devenit vizibilă. Iar viitoarea mămică chiar nu-și face griji pentru cât va lua în greutate, atâta vreme cât copilul ei se va naște sănătos.
Valentina Pelinel burtica
Modelul și-a etalat noile forme la un show de coafură, prilejuit de lansarea colecției D!SRUPT by Goldwell, unde s-a lasat pe mâna unuia dintre cei mai apreciați hair styliști din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master). Și, pentru că și-a dorit o schimbare de look ce se înscrie în tendințele anului 2016, Valentina Pelinel a renunțat la blondul cu care ne-a obișnuit pentru o nuanță de bej-arămiu, de care este foarte încântată.

„Trăiesc o perioadă plină de schimbări“, recunoașe viitoarea mămică. „Burtica crește pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins să-mi schimb și look-ul. Am renunțat la blondul clasic pentru o nuanță mai naturală, de bej-arămiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nunțator. Linia Kerasilk dă părului o textură fină, curată și strălucitoare”, a mai spus Valentina Pelinel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu