31 martie 2016

Soția fotbalistului Alex Bourceanu a slăbit 40 kg în timp record FOTO

Adina Bourceanu1
Adina Bourceanu a reușit ceea ce numai Oana Radu a mai făcut-o: să slăbească în doar câteva luni zeci de kilograme.Adina şi Alex Bourceanu sunt de 13 ani împreună şi formează o familie frumoasă, fiind şi părinţii a doi copii. Deşi Adina a avut mereu probleme de greutate, asta n-a contat în relaţia lor. Totuşi, acum doi ani, soţia fotbalistului a decis să facă o schimbare radicală: a făcut o operaţie de micşorare a stomacului.

„Eu n-am fost niciodată slabă. E adevărat că m-am îngrășat la prima sarcină 30 kg, dar am pornit de la 74 kg, la o înălțime de 1,62 m. La prima sarcină am dat jos 10-15 kg și am rămas pe undeva pe la 90 kg. La a doua sarcină, am mai luat, am mai dat jos din ele, dar ajunsesem să am 104 înainte să nasc“, a povestit ea.„M-am hotârât să mă operez când eram în vacanță, acum doi ani. Aveam probleme de sănătate, în primul rând. Mi se umflau picioarele foarte tare, aveam dureri foarte mari de oase, de spate, începusem să am varice şi aveam 25 de ani. Aveam obezitate gradul unul spre doi, dacă mai luam un kilogram eram la gradul doi deja, aşa că de-asta m-am hotărât să mă operez“, a explicat ea.
Adina Bourceanu5
„Nu m-am gândit că o să ajung aşa cum sunt acum. Acum am 50 kg, când l-am cunoscut pe soţul meu, la 14 ani, aveam 57 kg. Alex mă susţine tot timpul. Noi suntem împreună de când eu aveam 14 ani, iar el aproape 18 ani. Am un an şi 9 luni de la operaţie şi 7 luni de când nu am mai slăbit deloc. Într-un an şi 2 luni am dat jos cât un om, aproape jumătate din greutate“, a mai spus ea.Adina Bourceanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu