14 martie 2016

Și-a refăcut viața după ce a fost ”trișat” de fosta iubită! Un bărbat celebru de la noi a descris-o în câteva cuvinte: '' E cam geloasa si nu prea imi place!

Despărțirea lui de o femeie la fel de cunoscută ca și el în România a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a tot vorbit despre motivele care i-au dus în situația de a-și spune ”Adio”: infidelitatea ei. Cu toate acestea, acum, pare-se, a reușit să o uite și, chiar mai mult, și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

Cristi Marin  și Mariana Moculescu  s-au despărțit după ani buni de relație, cei doi contrându-se apoi, prin intermediul presei, pe tema infidelității ei, diva de pe plaiurile mioritice  jurându-se, în ciuda probelor clare, că nu a ”călcat strâmb niciodată”. Dar, pare-se, lucrurile acestea au fost deja uitate de cunoscutul personaj , acesta dezvăluyindu-ne, în exclusivitate, că are, acum, o nouă iubită.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Cristi Marin a vorbit despre noua sa relatie cu Alexandra ,iubita care de 3 luni a cunoscut-o '' Am o relatie cu Alexandra de 3 luni de zile! Are 18 ani si diferenta de varsta dintre noi este de 20 de ani! Eu sufar de filofobie si incerc sa ma tratez cu Alexandra! Este jumatate romanca si jumatate turca! Este la scoala in ultimul an de liceu si se pregateste de bacalaureat! Ea locuieste cu bunicii, foarte aproape de unde stau eu! E cam geloasa si nu prea imi place! Vom vedea ce o sa fie mai departe! I-am propus sa avem o relatie moderna si ea nici nu vrea sa auda de asa ceva pentru ca nu vrea sa ma imparta cu altcineva, si ca ea isi doreste o relatie serioasa cu mine! '' a declarat Cristi Marin pentru Gazeta Mondena.

Ea este noua iubita a lui Cristi Marin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu