31 martie 2016

Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti. Muse şi Iron Maiden vedetele Festivalul Rock the City, 29 şi 30 iulieFormaţia Scorpions va susţine un concert pe 16 iulie, la Romexpo, în Bucureşti, iar trupele Muse şi Iron Maiden vor concerta în capitală în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City care va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016.

Rockerii de la Scorpions vor susţine un concert pe 16 iulie, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial aniversar, pus la cale pentru sărbătorirea celor 50 de ani de la înfiinţarea faimoasei trupe rock.

Scorpions este o trupă de origine germană, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii ’80 pentru piese precum “Rock You Like a Hurricane”, “No One Like You”, “Still Loving You”, “Send Me an Angel”, Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada “The Wind of Change”, lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu