21 martie 2016

Președintele Klaus s-a făcut frate cu rockul!Klaus Iohannis i-a uns marți ”Cavaleri” pe cei de la Cargo, ceremonie ce a avut loc la Palatul Cotroceni, cu o întârziere de jumătate de an, timp în care, președintele ”s-a pregătit” pentru întâlnirea cu faimoasa trupă rock. Solistul formației, Adrian” Baciu” Igrișan a venit la Palatul Cotroceni ca pe scenă, cu largă vedere la tatuaje.Trupeții de la Cargo au fost decorați de președintele țării, Klaus Iohannis pentru activitatea formației, ce se întinde pe 30 de ani. Adrian Bărar& Co. au primit Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Cavaler, la categoria “Muzica”.”Stimaţi membri ai trupei Cargo, cântecele dumneavoastră v-au purtat spre recunoaştere naţională şi

europeană, dar mai ales spre inimile multor mii de români. Parafrazând titlul uneia dintre piesele cele mai cunoscute, vă cer să nu lăsaţi să le fie dor de Cargo iubitorilor muzicii dumneavoastră!”, a fost discursul președintelui.

Trupa Cargo au mai fost premiați în urmă cu doi ani de Klaus Iohannis, pe când era primar la Sibiu, pe scena galei Media Music Awards. Președintele țării le-a înmânat celor cinci rocker ”Premiul de excelență”.

De-alungul timpului, în formația timișoreană au trecut multe nume sonore din spațiul muzical rock, amintim Leo Iorga ori Ovidiu Ioncu Kempes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu