8 martie 2016

Organizatorul marilor concerte pentru românii din SUA, Branko Podrumedzic a împlinit 60 de ani! A fost PREMIAT de primarSâmbătă, celui mai cunoscut organizator de concerte pentru românii de peste ocean, Branko Podrumedzic a fost premiat într-un exclusivisit party aniversar de însuși primarul metropolei Chicago.
branko4
La petrecere, ce a avut loc la Little Bucharest, aproape de centrul metropolei americane, cunoscutul manelist Liviu Puștiu și solistul de muzica de petrecere Ghiță Munteanu s-au simțit ca niște staruri adevărate fiind aduși cu limuzina și călcând pe covorul roșu în aplauzele românilor.
branko podrumedzic
Patronul Little Bucharest a sărbătorit cu mult fast 60 de ani, aniversare la care au participat americani și români deopotrivă, consulul țării noastre la Chicago dar și oficiali ai primăriei metropolei americane ce s-au delectate cu sarmale, mici și muzică de petrecere.Fapt extraordinar pentru un român, Branko Podrumedzic a fost premiat de ziua sa de însuși primarul orașului pentru merite deosebite și modul în care, timp de 30 de ani, a reușit să țină comunitatea română strânsă prin zeci de concerte și evenimente culturale și gastronomice. Un oficial al primăriei i-a adus personal diploma semnată de însuși Rahm Emanuel, edilul metropolei.

Omul care i-a făcut pe majoritatea artiștilor români să guste libertatea înainte de 89, Branko, cel ce a ridicat brandul concertistic Taste of Romania și Little Bucharest, a devenit celebru pentru că i-a învățat pe americani să facă must, să devină dependenți de mici și mămăligă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu