30 martie 2016

Jojo se inspiră din experienţele personale atunci când creează bijuterii

jojo2
Pasionată de bijuterii, Jojo îşi surprinde fanii în această primăvară lansând două noi colecţii de bijuterii.Acestea vor putea fi admirate la noua editie “Cloud No. 9 Pop-Up Store”, care va avea loc la The Ark, in week-end-ul 2, 3 aprilie şi unde Jojo va fi unul dintre cei 50 de designeri români care îşi expun creaţiile.
jojo1


“Colectia Messages in argint e noua si este surpriza mea pentru cei care vor participa la acest pop-up store. Pana acum nu am mai expus-o la alte evenimente. La fel se intampla si cu Origins, cu harta Romaniei. Asadar, vor aparea in premiera pentru iubitorii de bijuterii la Cloud no 9.

jojo2

Actrita a mai marturisit ca ideile de bijuterii ii vin de fiecare data din experiente personale: “De exemplu, inelul Legacy s-a nascut din pretuirea pe care o am pentru un inel de familie mostenit de mine acum cativa ani. In rest fiecare idee se contureaza in functie de anotimp, de lucrurile care imi plac si asa mai departe. Fiul meu, de exemplu, m-a inspirat sa fac bratari pentru copii!”Pentru Jojo fiecare bijuterie creata reprezinta un sentiment, o traire sau o experienta de viata impartasita iubitorilor de frumos. Colectiile “My Name is”, “Boho”, “Legacy” si “Lace”, creatiile lansate pana acum de artista, au spus fiecare in parte o poveste sculptata in aur si pietre pretioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu