9 martie 2016

Gazeta Mondena te face vedeta! O formatie de muzica populara de la noi isi expune cariera artistica profesionala ''Muzica ofera un suflet universului, aripi mintii, zbor imaginatiei si viata oricui ''! VIDEO

Ce-i trebuie unui artist ca să aibă o carieră de succes? Ei bine, este vorba despre Formatia Floare de colt din Brasov care pentru fanii lor, in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro, povestesc despre cum a luat fiinta, s-a dezvoltat si a progresat de-a anul timpului.
 
In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro, unul din membrii formatiei a povestit cum s-au cunoscut dar in aceelasi timp cum s-a infiintat aceasta formatie ''Pentru cei care nu ne cunosc, incepem prin a face prezentarile membrilor formatiei si anume: DANIEL, FLORIN, SEBASTIAN si ADRIAN. Impreuna mai presus de orice suntem prieteni, Stim insa, ca orice prietenie, are nevoie de acel "ceva" pentru a lega acest pact pentru foarte mult timp. Am invatat ca muzica poate schimba in bine pe fiecare din cei ce o asculta, astfel ca din dorinta de a aduce bucurie si a face ca oamenii sa fie prieteni... am dat nastere Formatiei FLOARE DE COLT. Dincolo de placerea de a canta, fiecaruia dintre noi, cei din Formatia Floare de Colt, divinitatea, i-a daruit talentul de a putea transmite bucurie sufletelor oamenilor prin muzica. Si pentru a intelege fiece parte a muzicii, tot noi cei patru, am purces in a invata, ce inseamna sa canti. Cu studii de specialitate in Scolile de muzica din Brasov, dar mai presus, cu cei sapte ani de-acasa, asta insemnand mult bun simt si onestitate, am pornit in a bucura oamenii, atunci cand ei isi doresc. Asadar nunta, botezul sau pur si simplu o seara intre cei dragi, pot fi motive de a aduce intre oameni,veselie si voie buna,, a declarat Florin Botoman,unul din membrii formatiei “Floare de Colt” pentru Gazeta Mondena.


Au lansat un album muzical cu ei Formatia Floare de colt din Brasov,avand cu ce se lauda, nu au ezitat nici o clipa sa lanseze pe piata si un album muzical care contine 14 piese. ''Albumul nostru a fost lansat in anul 2013 la Libris Brasov sub denumirea ,,Drag de viata, dor de cant,, care contine 14 piese proprii, marcate la UCMR si care au fost imprimate la Cluj, la Studio Radu Ciprian si Studio Radu Galfi din Fagaras,, a precizat Florin Botoman pentru Gazeta Mondena.

'' Multumim Domnului in primul rand ca suntem sanatosi, iar atunci cand esti sanatos reusesti sa transmiti mai departe voia buna si starea de bine de care avem cu totii nevoie”


Care este cheia succesului vostru si pe ce atuuri va bazati?“Să găsești succesul în carieră nu este atât de simplu și comod pe cât pare, dar nici imposibil.

Dacă te perfecționezi în continuu se poate cu adevărat sa-ți îndeplinești cariera așa cum îți dorești plus multă muncă, dăruire, talent, ambiție, perseverență și încrederea într-o echipă înzestrată cu toate aceste calități.”

“In genaral sarbatorile de iarna le petrecem in zona Rupea, mai exact la Mateias, un sat cu oameni minunati care inca pastreaza traditia locului. In seara de Craciun se obisnuieste sa se organizeze bal traditional romanesc la care se canta muzica populara de zona, cu dansuri specifice si obiceiuri si la care in ultimii ani am fost prezenti. Oamenii vin in port popular, “haine romanesti”, cum se spune in aceasta zona a Ardealului. Sunt momente deosebite care te transpun in timpurile de altadata”. Tot in acest sat am conturat si un video clip care reda atat prin cuvintele textului cat si prin imagini, nunta traditionala romaneasca din aceasta zona a Ardealului”.


(Marius Baldovin )


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


3 comentarii:

  1. Felicitari pentru material

    RăspundețiȘtergere
  2. sunteti geniali am ascultat acum cu voi bravo voua

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo lor succes pe mai departe

    RăspundețiȘtergere