3 martie 2016

Gata cu maneaua ! Fernando de la Caransebes sa ''lasat'' de cantat manele ! Vezi ce colaborare are cu un celebrul rapp ! VIDEOGata cu maneaua ! Fernando de la Caransebes promite fanilor ca o sa inceteze de a aborda manele si mai ales ca numai vrea sa auda in viata lui de manele.


In EXCLUSIVITATE , pentru site-ul gazetamondena.ro trubadurul a povestit de ce a ales abordarea tipica intre manele si rapp '' Pe aceasta cale doresc sa anunt pe cei ce ma cunosc ca de astazi Fernando nu o sa mai cante manele....stiu ca multi oameni ma cunosc de manelist dar de astazi vreau sa fac in viata mea ordine si sa nu ma mai catalogheze oameni ca sunt un personaj de circ '' a declarat Fernando de la Caransebes pentru Gazeta Mondena.


Fernando de la Caransebes Feat. Adrian Dinu - Jos cu maneaua (HIT 2016)

Fernando e gata sa scoata pe banda rulanta melodii rap si nu singurel,ci are in spate echipa care il pregateste de noua lui lansare in muzica rapp.Colaborarea lui cu rapp-ul Adrian Dinu nu face decat sa isi uimeasca fani de noua lui schimbare muzicala.Nici fanii lui pe contul lui virtual nu au intarziat sa ii raspunda trubadurului de noua lui schimbare muzicala ''Pff.....nu e genul tau sa canti muzica de asta tot manele te-au facut celebru in Romania '' au scris internauti de noua lui schimbare radicala in muzica.


VIDEO : Iti place cum canta Fernando rapp ?Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

2 comentarii:

  1. Pacat ca nu e facuta melodia intr-un studio profesional.

    RăspundețiȘtergere
  2. piesa este inregistrata intr-un studio profesional se aude asa pentru ca este sunetul comvertit aici ntrati pe pagina studio-ului acolo se aude clar https://www.youtube.com/watch?v=H07pOugkUTA&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere