2 martie 2016

EXCLUSIV ! Utu Camataru cel care a hartuit-o pe Simona pus la zid de un alt interlop din clanul Sportivilor ! ''Imi cer scuze ca am vorbit despre tine la TV ''

Simona Traşcă a avut parte de clipe de coşmar de când un aşa-zis interlop a început să o terorizeze în mediul virtual.
Utu Camataru este cel care a terorizat-o pe Simona Trasca si pe iubitul ei cu moartea,acesta a vorbit intr-o emisiunea televizata ca nu o va lasa asa pe Simona si ca o sa puna si alti prieteni interlopi din Bucuresti sa o ameninte.
Acesta a vorbit si despre celebrul luptator  Mircea Ursu care de fapt nu la cunoscut niciodata si ca a vorbit in numele lui cum ca acesta ar fi amenintat-o pe Trasca cu bataia.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , avem dovada in care Utu Camataru este pus la zid de luptatorul Mircea Ursu si isi cere scuze pentru ce a facut atat lui cat si Simonei Trasca. 


Asadar de frica luptatorului Mircea Ursu, acesta sa filmat in timp ce isi cerea scuze personal luptatorului cum ca a pomenit de numele lui in emisiunii '' Vreau sa imi cer iertare asupra lui Mircea Ursu nu il cunosc personal si niciodata nu l-am vazut in viata mea nu o sa mai pronunt numele tau la TV,am facut asta dintr-o prostie ,sunt un copil prost,sunt o p***a ''a declarat Utu Camataru in filmuletul relatat.

Nervos la culme ca asa zisul interlop care a terorizat-o pe Simona Trasca ia pronuntat numele in emisiuni acesta a dorit sa faca lumina in cazul acesta ''Am vrut sa arat faptul ca acest individ care terorizeaza femeile nu ma cunoaste si mai ales ca mi-a pronuntat numele meu prin emisiuni cum ca eu sunt prieteni cu el,niciodata nu voi fi cu asa zisi indivizi '' a declarat Mircea Ursu pentru Gazeta Mondena.Cine este Mircea Ursu 


Mircea Ursu este unul dintre cei mai de temuti interlopi din Bucuresti,dar si in acelasi timp unul dintre liderii cei mai importanti ai Clanului Sportivilor.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu