16 martie 2016

EXCLUSIV ! Razboinica lui Guta vorbeste in PREMIERA dupa ce a aflat ca va fi condamnata la 4 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru talharie si lovire! Vezi ce reactie a avut razboinica

Narcisa Guta a fost condamnata la 4 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru talharie si lovire si alte violente.

Narcisa Guta a fost condamnata la inchisoare cu executare, dupa ce in 2014 a intrat in casa fostului ei iubit, Nicolae Guta, si a lovit-o si talharit-o pe Madalina Dumitru, alias Beyonce de Romania, care in acel moment avea o relatie cu manelistul.
Ieri,magistratii de la Judecatoria Cornetu au hotarat s-o condamne la 4 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru doua capete de acuzare: talharie, respectiv lovire si alte violente. Ea trebuie sa mai plateasca 15.000 de lei Madalinei cu titlu de daune morale, 5.000 de lei mamei Madalinei (care in acel moment era in casa), 2.000 de lei cheltuieli de judecata si alti 294 de lei, contravaloarea serviciilor medicale acordate de Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Dan Theodorescu, victimei.Narcisa Guta are 10 zile la dispozitie sa faca apel la aceasta decizie.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , razboinica lui Guta a vorbit in PREMIERA dupa decizia magistratiilor in care Narcisa trebuie sa faca 4 ani de inchisoare '' Niciodata nu am sa ma dau batuta, ieri deja am facut apel la aceasta decizie impreuna cu avocatul meu si nu o sa fie asa cum o sa vrea alte persoane eu am un copil care vreau sa il cresc frumos '' a declarat Narcisa Guta pentru Gazeta Mondena.


<< ''O sa-i dau suma pe care o vrea Madalina / '' Numai sa fiu alaturi de copilul meu '' >>

Se pare ca Narcisa Guta isi recunoaste greselile pe care le-a facut in trecut si ca aceasta vrea sa faca o impacare cu Beyonce de Romania alias Madalina Dumitru '' Ii ofer suma pe care aceasta o vrea numai sa ma lase in pace  / imi doresc sa fiu alaturi de copilul meu sa ii ofer toata dragostea parinteasca '' a mai adaugat Narcisa pentru Gazeta Mondena.


(A.M.N.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu