18 martie 2016

EXCLUSIV ! O VEDETĂ de la NOI ajunge IAR LA CUŢIT! OPERAŢIA nu mai SUPORTĂ AMÂNARE!

Iubita lui Maharu pe numele ei Iustina, va ajunge din nou la cuţit tocmai in luna August. Ea se va opera din nou la nas.

Surse din anturajul ei sustin si povestesc in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , ca aceasta va suferi a doua ooara interventie chirurgicala '' Iustina nu prea este multumita cum i-a iesit operatia,nasul ei este mic mai vrea sa lucreze la el pentru ca are si un os care i-a ramas acolo si o deranjeaza foarte mult ,vrea ca operatia sa o faca la domnul doctor Kasem Abu Baker '' au declarat surse din anturajul vedetei TV.
Asa arata noul ei nas al vedetei TV


Contactata de site-ul gazetamondena.ro ! Iubita lui Maharu nu a negat din ce au spus sursele despre ea '' Da asa este o sa ma operez in luna August din nou la nas pentru ca mi-a ramas un os si ma irita foarte rau ,imi place cum il am acum dar ce ma enerveaza ca mi-a ramas un os si vreau sa il scot in luna August vreau sa fac ceva ca sa fie bine tot la Kasem vreau sa ma operez pentru ca eu un doctor minunat si cu suflet '' a declarat iubita lui Maharu pentru Gazeta Mondena.

Iustina si dr.Kasem 

Iustina s-a operat in anul 2015 pentru prima data la nas,aceasta interventia a fost facuta de dr.Kasem Abu Baker,se pare ca vedeta de la noi vrea sa parcurca la a doua operatie la nas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu