28 martie 2016

EXCLUSIV ! Mihaela Borcea l-a vizitat pe sotul Cristi Borcea : '' L-am vizitat impreuna cu copii si i-am adus pachet '' ! FOTO

Cristi Borcea a asteptat cu nerabdare clipa in care sotia lui Mihaela Borcea si-a facut aparitia la peninteciar alaturi de copii ei .


Deşi de fiecare dată pleacă trişti de la penitenciar pentru că tatăl lor rămâne după gratii să-şi ispăşească pedeapsa, cei trei copii ai fostului boss dinamovist din căsnicia cu Mihaela Borcea vin des în vizită la el. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă (26 martie). Fosta nevastă a acţionarului de la Dinamo a venit împreună cu gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, dar şi cu Patrick, băiatul cel mare. Cei patru au stat aproximativ două ore la vizită, potrivit Antena Stars. La plecare, Mihaela a spus că ea şi copiii se despart cu mare durere în suflet de Cristi Borcea.

În urmă cu o săptămână, Alina Borcea şi-a făcut bagajele şi a părăsit România. Actuala soţie a fostului boss dinamovist a plecat împreună cu cei doi copii ai săi, George Alexandru şi Gloria. Cei trei vor sta departe de ţară până în luna iunie. În tot acest timp, Valentina Pelinel, blonda care a anunţat la începutul anului că este însărcinantă şi a tulburat apele în familia lui Borcea, va putea să nască liniştită, fără ca Alina să se afle prin preajmă.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Mihaela Borcea,sotia lui Borcea a vorbit in PREMIERA despre vizita de la penitenciar si cum se simte fostu patron dinamovist '' Sunt foarte curioasa ca multi ziaristii au scris nevrute despre mine dar si de casnicia mea,de aceea va multumesc ca m-ati telefonat si m-ati intrebat daca sunt de acord cu materialul publicat insa va pot raspunde la intrebarile dumneavoastra ''  / Da ! Am fost sambata in vizita la sotul meu alaturi de copii nostri au fost incantati ca l-au vazut pe tatal lor si mai ales Cristi a fost fericit ca i-a vazut,i-am oferit alimente si imbracaminte ce se duce normal la un om care este inchis / '' Este tatal la copii si cu toti gresim in viata '' a adaugat Mihaela Borcea pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu