28 martie 2016

E cantareata de muzica populara,dar face sex pe banii ! ''I-au 700 euro pe o partida de sex '' ! Vezi despre ce cantareata de la noi este vorba

Sexy Morosanca
“Sexy Morosanca” este unul dintre cei mai cunoscuti travestiti din Romania. Recent, fostul concurent a revenit in tara, dupa o vacanta de neuitat in Italia. Vasile Ghiban a povestit cum a reusit sa faca bani in Italia!
Rodica Radu a cantat intr-un bar din Anglia
“Sexy Morosanca”, pe numele sau real Vasile Ghiban, a facut declaratii incendiare in legatura cu ultima sa vacanta. Mai exact, travestitul, care a cunoscut gloria la cea mai tare emisiune de divertisment din tara – "Romanii au Talent" – a recunoscut ca a fost platit pentru a face sex cu diferite persoane.
Travestitul a ajuns cunoscut dupa ce a participat la Romanii au Talent
Travestitu a povestit mai pe larg cum atragea clientii de pe strada ca sa faca bani dar si cum se riposta la ei pentru a le face placerile nebune la clienti care ii avea '' Mi-a placut intodeauna sa recunosc ceea ce fac si nu mint ceea ce spun,acum cateva zile am cunoscut italian pe contul de socializare in care mi-a promis ca imi plateste biletul de avion ca sa vin la el sa facem sex non-stop,chiar ma platit,mi-a cumparat ce am vrut imi aducea si altii barbati care faceam sex cu ei ,luam pe o partida de amor cam 700 euro  si am venit acasa cu multi banii '' a declarat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu