10 martie 2016

Diana Munteanu si Liviu Varciu, cel mai nou cuplu din showbiz!

Diana Munteanu si Liviu Varciu fac ce fac si ajung tot impreuna! Cel putin, pe micul ecran! Din aceasta primavara, cei doi se vor alatura juratilor show-ului “Bravo, Romania”, produs de Mona Segall la Antena 1, deja anuntati de postul de televiziune, Mirabela Dauer, Razvan Simion, Dani Otil si Mihai Petre.


Cei doi au misiunea de a aduce in fata juriului cele mai spectaculoase numere ale concurentilor. In fiecare saptamana, ei vor lua pulsul echipelor care se intrec in emisiune, ii vor vedea la repetitii si vor sta de vorba cu sustinatorii acestora.

”«Bravo, Romania!» este o emisiune cu si despre romani, despre cat de buni, frumosi si talentati suntem ca popor”, a spus Diana Munteanu.

”Imi place ca noi, romanii, desi nu suntem un popor avut, stim sa ajutam. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au inscris in competitie, pentru a ajuta pe cineva. Imi place ca oamenii se distreaza la repetitii si, prin entertainment, putem sa facem o bucurie si sa ajutam pe cineva care are nevoie”, a declarat Liviu Varciu.

Deocamdata, nu a fost anuntata data de difuzare a emisiunii, insa reprezentantii postului au anuntat ca productia va intra curand in grila de primavara.

Potrivit postului de televiziune, filmarile pentru ”Bravo, Romania!” sunt in desfasurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu