17 martie 2016

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, în vacanță cu rulota

Dana Nălbaru şi Dragoș Bucur

Și-au dorit de mult timp o astfel de experiență, iar acum ea a devenit și realizabilă.
Dana Nalbaru Dragos Bucur rulota
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu frumos, vesel și discret. Din când în când, cântăreața și actorul ne mai lasă să tragem cu ochiul în intimitatea lor, atât de frumos decorată cu povești de familie cu cei doi copii ai lor, Kadri (8 luni) și Sofia (9 ani), și cu animalele lor de companie.Acum, toată trupa a pornit în cea mai tare excursie de până acum, prin țară cu rulota.
1293
„De când ne-am cunoscut am început să vorbim despre cât de mult ne-ar plăcea să plecăm cu rulota prin țară sau Europa. Mereu au fost alte priorități. Mereu am amânat. De data asta, am pus totul pe hold și am plecat… “, a scris Dana Nălbaru pe pagina ei de socializare.
Dana Nălbaru copii
„Suntem încântați cu toții și am avut o noapte liniștită. Chiar și Kadri s-a trezit doar de două ori azi noapte, iar dimineața am făcut o plimbare printre brândușe, acolo unde ne-am oprit. Aer curat, pădure și flori de primăvară. Suntem toti 4 și ne e bine“, a mai povestit fosta solistă a trupei Hi-Q în mesajul postat pe contul ei de Facebook.

5123


Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur nu sunt singurul cuplu de vedete care au plecat în vacanţă cu rulota. După căsătorie, Dana Rogoz şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, au avut parte de-o experienţă asemănătoare, petrecându-şi luna de miere în rulotă, prin Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu