24 martie 2016

Cum a slabit Anamaria Prodan 1 kilogram pe zi


Anamaria Prodan are o silueta de invidiat, iar fotografiile pe care le posteaza starnesc si mai tare curiozitatea fanilor, care vor stie cum a reusit sa scape de kilogramele in plus in timp-record.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf recunoaste ca secretul formei sale de invidiat sta in dieta in care predomina fructele si legumele! “Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curaţat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mâna. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider”, a declarat AnaMaria Prodan pentru o emisiune de televiziune. 

T
imp de 15 zile Anamaria Prodan a baut doar sucuri, iar rezultatele au fost miraculoase: „Un kilogram pe zi slabeam eu! Miracol! Mie mi-e mai greu sa ţin regim din asta dat de un nutriţionist pentru ca eu nu am timp sa manânc pe gramaj si la anumite ore. Si atunci mi s-a parut ca este perfect”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu