25 martie 2016

Costi Ioniţă după înmormântarea părintelui său: ”Puțini se pot mândri cu un așa tată!”Costi Ioniţă suferă cumplit după pierderea tatălui dar şi a unchiului său, pe care i-a înmormântat astăzi. Azi, la câteva zile de când şi-a pierdut tatăl şi unchiul, Costi Ioniţă a scris câteva cuvinte înduioşătoare pe pagina sa de Facebook, dar şi o fotografie cu medaliile obţinute de tatăl său.

”Ma trag din neamul unui mare iubitor de țară și neam. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut asa tată extraordinar care m-a învățat ce înseamnă onoarea, cuvântul, onestitatea, disciplina, bunul simț, patriotismul și iubirea pamântului strămoșesc (și multe altele..)
Foarte puțini se pot mândri cu un așa tată, dar eu DA.
Acestea sunt doar câteva din decorațiile și medaliile lui primite de-a lungul anilor.Sunt convins că tata nu ar fi vrut să plâng și să sufăr, ci din contră.. El si-ar dori ca eu să fiu un luptător pentru bine și dreptate, iubitor de patrie și oameni.
De aceea, prin muzica mea și proiectele mele de viitor voi încerca să aduc cât mai multă iubire, dragoste, armonie, fericire, dans, zâmbet și voie bună pe această planetă. Îmi doresc ca el, mama mea Eugenia și neamul românesc să se mandrească cu mine!!
Acum Am încă un Arhanghel apropiat, trăitor în cer, care mă va ocroti”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu