14 martie 2016

Corina Dănilă a revenit în teatru

Palatul Copiilor
S-a zvonit că a dat televiziunea pe actorie, dar nu, încă n-a renunțat la TVR. Iată unde poate fi văzută acum.Din toamna lui 2014, Corina Dănilă a revenit ca prezentatoare TV, cu emisiunea „Ieri-Azi-Mâine“ de la TVR 2. După două sezoane, producția a fost sistată după Anul Nou, însă va reintra în grilă din 14 martie la același post, de luni până vineri, de la ora 16.00.


Corina Danila teatru


Și, pentru că a avut această pauză de respiro, Corina Dănilă a acceptat provocarea de-a reveni în teatru, mai cu seamă că aceasta este profesia eu de bază.

Așa se face că spectatorii o pot vedea, de la începutul acestui an, în distribuția piesei „Un altfel de cabaret”, alături de Ozana Barabancea și Adrian Temișan, un spectacol de succes în regia Ancăi Sigartău şi pus în scenă la Palatul Copiilor, cu care trupa a plecat şi în turneu prin țară.

Iurie Darie
Revenirea ei în actorie poate fi de bun augur, de vreme ce fanii săi provin din rândul telespectatorilor care i-au apreciat prestația actoricească din telenovela românească „Numai iubirea“, produsă de Media Pro și postul Acasă TV, unde a jucat alături de regretatul actor Iurie Darie.

Corina Danila Rianna
Totodată, Corina Dănilă a întâmpinat și unele greutăți financiare, cauzate de un credit imobiliar pe care nu l-a mai putut plăti și în urma căruia și-a pierdut vila din Chiajna. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a cerut clemență celor din TVR să nu o pună pe lista disponibilizaților – ea susținând că este și părinte singur, având-o în grijă pe fetița sa și a lui Norris Măgeanu, Rianna (12).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu